Офіс Миронівського Хлібопродукта

МХП відзначений в чотирьох номінаціях рейтингу кращих роботодавців України Бізнес HReformation

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський Хлібопродукт» (МХП) відзначений в чотирьох номінаціях рейтингу «Бізнес HReformation 2018. Найкращі роботодавці України».

МХП відзначений за розробку і впровадження передових інноваційних практик в сфері розвитку та управління персоналом, формування кращого корпоративного HR-підрозділу, а також кращі стратегії і досвід в сфері HR-брендингу.

У більшості номінацій рейтингу кращих роботодавців МХП — єдина компанія, що представляє український аграрний сектор, поряд з такими міжнародними флагманами бізнесу, як Ernst & Young, Deloitte, Procter & Gamble, Microsoft, Metro.

Інновації в сфері розвитку та освіти персоналу дозволили МХП увійти в ТОП-10 «Інновації в HR» як однієї з кращих компаній-роботодавців на українському ринку з розробки інноваційних рішень, серед яких активна робота в Діджитал-каналах, а також використання елементів віртуальної реальності в процесі розвитку і навчання персоналу, знайомства з технологічними виробничими процесами.

«Компанії, що потрапили в цей рейтинг, як ніхто інший знають тонкощі, що гарантують стабільну і здорову кадрову ситуацію на підприємстві», — відзначили укладачі рейтингу кращих роботодавців країни.

Довідка: рейтинг «Бізнес HReformation2018. Кращі роботодавці України» — спільний спецпроект українського ділового журналу «Бізнес» та Асоціації професіоналів з управління персоналом HRForum. У формуванні рейтингу кращих практик та рішень в сфері HR як авторитетного Експертної ради взяли участь 15 HR-директорів провідних організацій і компаній-роботодавців, а також керівників найбільших національних і міжнародних рекрутингових агентств.

Under development